e-conomic og Annecto - Annecto

Få styr på dine kunders oplevelse

Få flere loyale kunder med Annecto

Annectos integration til e-conomic

Loyale kunder skaber mere værdi

Egentligt er der ikke noget nyt i det…
Loyale kunder køber mere, oftere og anbefaler din virksomhed til deres netværk. Med Annecto får du hjælp og værktøjer til at sætte det i system.

Flere anbefalinger

Loyale og tilfredse kunder bliver til fans på grund af gode oplevelser, som de også ønsker at deres venner og bekendte skal have – Annecto hjælper dig med at identificere potentialet i din kundeplatform og sætter arbejdet med at få flere anbefalinger i system.

Øget mersalg

Tilfredse og loyale kunder køber for mere og vil desuden gerne købe alle relevante produkter og ydelser af dig. Med Annecto kan du nemt identificere dine loyale kunder og sætte mersalg i system.

Engagerede medarbejdere

Hjælp dine medarbejder til at gøre et godt job – Kunders direkte og ufiltrerede feedback giver indblik i kundens værdioplevelse og input til forbedring af processer. 

Det stopper ikke her

Ud over ovenstående, får du med integration til Annecto adgang til en række værktøjer, der hjælper dig i arbejdet med at skabe en øget værdi af din eksisterende kundeplatform.

Udfyld formularen og din integration er etableret inden for 24 timer

Få flere anbefalinger - mindre kundeafgang

Med integration til Annecto

Med Annectos integration til e-conomic får du løbende feedback og værdifuld viden, om hvilke kunder der vil anbefale dig til sit netværk, og hvem der kunne finde på at gøre det modsatte…

Fra mavefornemmelse til kvalificeret viden

Din virksomheds omdømme afhænger af dine kunders oplevelse og det de fortæller til deres netværk. Budskaber spredes fra 0 til 100 via sociale medier. Et godt sted at starte er, at sætte løbende input fra dine kunder i system med integration til Annecto.

Annecto hjælper dig med, at sætte arbejdet med at optimerer dine kunders loyalitet i system

Dine kunders feedback kan bruges til meget mere end at slukke ildebrande.  Med integrationen til Annecto Survey Solutions får du adgang til en række gennemtestede metoder og værktøjer, der hjælper dig med en målstyret udvikling af dine kunderelationer… Vi kalder det “Ledelsen af kundeoplevelsen”

Prøv en gratis demo

    Udfyld nedenstående kontaktformular hvorefter vi vil kontakte dig.

    Sidst opdateret: 6. dec 2018